Picl

 

ENTREE

Een kaartje voor de film kost € 11,00
Tot twaalf jaar betaal je € 6,50
Vrienden van het Fraterhuis betalen op vertoon van hun Vriendenpas € 8,00.
Bij films langer dan 150 minuten rekenen we een toeslag van € 2,00. 

 

E-TICKETS

Om een e-ticket te kopen met korting selecteer je de prijs 'Vriend € 8,00' en vervolgens vul je het nummer van je persoonlijke Vriendenpas in én de postcode. Als je ook kaartjes voor andere Vrienden wilt kopen, vul je hun pasnummer en postcode in. Daarna reken je alles af.

Met een e-ticket hoef je niet langs de kassa, je kunt het e-ticket aan de zaal laten scannen. Heb je een e-ticket gekocht met Vriendenkorting, dan moet je ook de persoonlijke Vriendenpas laten zien. Lukt het je niet een e-ticket te printen, dan kun je dat bij de kassa laten doen. Het is dan wel handig het bestelnummer bij de hand te hebben.

 

PROFIEL AANMAKEN

Als je regelmatig e-tickets koopt is het handig een profiel aan te maken, zeker als je een Vriendenpas hebt. Voordeel is dat Vriendenpasnummer en postcode worden onthouden, zodat je ze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen om kaartjes te kunnen kopen met korting. Een profiel aanmaken doe je hier.

 

ANNULEREN 

Indien je de filmvoorstelling onverwacht niet kunt bijwonen dan geven we geen restitutie. De reden is dat de gelden na aankoop al met de rechthebbenden zijn afgerekend. Uitzondering hierop zijn situaties waarbij er sprake is van nalatigheid van het Fraterhuis of het niet doorgaan van een film. We proberen dan samen tot een oplossing te komen.

 

PINNEN

Met het oog op de veiligheid van onze medewerkers én de stijgende kosten rondom het contante geldverkeer kun je bij ons uitsluitend pinnen.

 

ROLSTOELEN

Onze filmzalen zijn toegankelijk voor (elektrische) rolstoelen. In verband met een kleine aanpassing in de zaal, graag uiterlijk twee werkdagen van tevoren aan het secretariaat door te geven per e-mail. Uitsluitend na een reactie en bevestiging vanuit het Fraterhuis ben je verzekerd van een plek. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

ASSISTENTIEHOND

We stellen het op prijs wanneer het bezoek met een assistentiehond van te voren wordt aangekondigd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De hond is herkenbaar als assistentiehond middels dekje en tuigje.

 

WATSON-APP

Slechtziend of blind en toch naar de film? Dit kan dankzij audiodescriptie. Ook bij ons te gebruiken bij de betreffende films. Meer informatie op www.earcatch.nl


  

FRATERHUIS TEGOEDBON

Is beperkt geldig en alleen aan de kassabalie in te wisselen voor een kaartje.

 

FRATERFILMKAART

Is niet meer te koop, er kan uitsluitend nog mee worden betaald voor een kaartje aan de kassabalie (dus niet online).

 

CADEAUBON

De Filmtheater Fraterhuis Cadeaubon kost € 10 of € 15 en is met de bijgeleverde barcode, behalve aan de kassa ook online te gebruiken om te betalen. Online kun je 'Kortingscode' invoeren nadat je de bestelling in het Mandje hebt gedaan. 

NB - Deze Cadeaubonnen vertegenwoordigen een waarde, je kunt er behalve filmkaartjes bijvoorbeeld ook een Vriendenpas mee betalen. De Cadeaubon is onbeperkt geldig, niet persoonsgebonden en verkrijgbaar aan de kassabalie. Cadeaubonnen zònder barcodekaartje zijn alleen bij de kassabalie in te leveren en zijn nog steeds goed voor één reguliere voorstelling.

 

NATIONALE BIOSCOOPBONNEN

Bij ons kun je de Nationale Bioscoopbon kopen én je kunt ermee betalen. Kopen kan alleen aan de kassabalie (vanaf € 5), ermee betalen kan zowel aan de kassa als online. Online komt de mogelijkheid om voor de Nationale Bioscoopbon als  ‘betaalwijze’ te kiezen nadat je de bestelling hebt bevestigd.

 

CINEVILLE

We accepteren de Cinevillepas. Hiermee kun je onbeperkt naar de reguliere films voor € 22,50 per maand, of voor € 18,50 als je nog geen dertig bent. Kaartjes voor een voorstelling zijn online te koop en vanaf 90 minuten voorafgaand aan de betreffende film verkrijgbaar aan de kassabalie.
www.cineville.nl

 

CJP 
We accepteren de CJP-pas. Hiermee krijg je 1 euro korting op een regulier filmkaartje; op verzoek moet je deze pas aan een medewerker van het Fraterhuis kunnen tonen.
www.cjp.nl

 

WEEKOVERZICHT (PROGRAMMA) PER E-MAIL ONTVANGEN

Uiterlijk maandagavond 18:00 uur wordt op op de website het complete programma voor de nieuwe filmweek bekendgemaakt. Een filmweek loopt steeds van donderdag t/m woensdag. Voor de wekelijkse nieuwsbrief met het complete overzicht van ons programma, met de data en tijdstippen kan iedereen zich hier inschrijven. Het actuele weekprogramma ligt als papieren flyer in de hal van de filmfoyer, om mee te nemen.

 

 

 

 

 

 

 

WEEKOVERZICHT (PROGRAMMA) PER E-MAIL ONTVANGEN

Uiterlijk maandagavond wordt op op de website het complete programma voor de nieuwe filmweek bekendgemaakt. Een filmweek loopt steeds van donderdag t/m woensdag. Het actuele weekoverzicht ligt bovendien als papieren flyer in de hal van de filmfoyer, om mee te nemen. Daarnaast kan iedereen zich inschrijven voor dit weekoverzicht met het complete overzicht van de data en tijdstippen. Aanmelden kan door hier te klikken.