Picl
 

Amongst Friends (Sneak Preview)

Amongst Friends - Sneak Preview Première
Filmtheater Fraterhuis presenteert in samenwerking met filmcollectief Amongst Friends elke derde maandag van de maand een gloednieuwe sneakpreview première.
Deze exclusieve sneak geeft filmliefhebbers de kans om weken en soms zelfs maanden, vóór de publiekspremière de film al op het grote witte doek te zien.
Elders in het land vertonen op hetzelfde moment nog zes andere filmtheaters dezelfde film en de titel blijft geheim tot in de zaal.

Presentatie
De avonden in het Zwolse filmtheater worden steeds gepresenteerd door filmliefhebber Kenneth Stamp in de intieme en historische setting van de ROOSDORPZAAL. Kenneth Stamp presenteert het filmnieuws in het programma RIZA op NPO radio 1.

Feestelijke avonden
Op maandag 16 april om 21:15 uur is het alweer tijd voor de 2e editie van Among Friends avond in het Fraterhuis. Wederom een feestelijk avond met extra's zoals een kwis en een drankje na afloop, beschikbaar gesteld door het Filmtheater. De kaartverkoop is inmiddels gestart, er zijn slechts 57 exclusieve kaarten beschikbaar en op=op.

Nieuwsgierig ?
Nieuwsgierige filmliefhebbers kunnen de hints voor de actuele filmtitel volgen op sociale media.

facebook.com/sneakpreview
instagram.com/afsneak
 
 
 
 
Lengte:
100 minuten

Jaar:
2018

  Deze film is nog te zien op:
maandag 21 mei 21:15 KAARTEN
maandag 18 juni 21:15 KAARTEN
Toegangsprijs

Regulier (vanaf 02-11-2017)  € 9,00
Vriend  € 6,50
t/m 12 jaar Vriend  € 4,00
t/m 12 jaar  € 6,00
Collega  € 0,00