Picl
te zien op PICL: Heimat Ist Ein Raum Aus Zeit
La Bonne Épouse
te zien op PICL: The Wife
Matthias Et Maxime
te zien op PICL: Mi Vida
La Vérité
te zien op PICL: La Bonne Épouse
Les Plus Belles Années D’une Vie
te zien op PICL: La Vérité
Arts In Cinema: Gauguin – From The National Gallery London
te zien op PICL: Bombshell
Elephants Up Close (Wild Life Filmfestival On Tour)
te zien op PICL: The Miracle Of The Sargasso Sea
Somebody Up There Likes Me
te zien op PICL: Bacurau
Never Rarely Sometimes Always
te zien op PICL: Fin De Siglo
De Beentjes van Sint-Hildegard

16 programmaMEDIO 2016 IS Filmtheater Fraterhuis overGEGAAN op een weekprogrammering.

 

WEKELIJKS PROGRAMMEREN

 

De reden hiervoor is dat het lastiger is geworden om (actuele) films voor een langere termijn vast te kunnen leggen. Bioscopen en de grotere filmtheaters met een dagelijkse programmering zijn ons hier inmiddels in voorgegaan. We kunnen dankzij de weekprogrammering wél actueler programmeren, meer premières aanbieden en films die uitverkocht zijn langer in Zwolle houden. 

 

 

FILMWEEK

 

Uiterlijk maandagavond wordt op onze website het complete programma voor de nieuwe filmweek bekendgemaakt. Een filmweek loopt steeds van donderdag t/m woensdag. Het actuele weekoverzicht ligt bovendien als papieren flyer in de hal van onze filmfoyer.

 

 

ONTVANG HET WEEKOVERZICHT

 

Ook bieden we iedereen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor het weekoverzicht met het complete overzicht van de data en tijdstippen. Aanmelden kan door hier te klikken.

 

 

PROGRAMMERING BIJZONDERE EVENEMENTEN

 

We kunnen bijzondere evenementen, zoals de pop-up-cinema in de Grote Kerk, het Fantastisch Kinderfestival of deelname aan het IDFA-festival, gelukkig wél eerder vastleggen. Ook als we specifieke filmtitels eerder kunnen vastleggen zullen we deze zo spoedig mogelijk op de website plaatsen en de kaartverkoop direct beginnen. 

 

 

VRIENDENVOORDEEL & PROGRAMMABLAD

 

Het papieren (basis)programmablad blijven we toesturen aan onze Vrienden. Hierin blikken we vooruit op de filmtitels die we de komende periode zeker zullen vertonen en houden we filmliefhebbers op de hoogte van (Vrienden)acties en nieuws. Vrienden kunnen met korting onze filmvoorstellingen bezoeken en steunen daarmee ook de onafhankelijke filmcultuur in Zwolle.

 

 

is homepage