Picl
LES ENFANTS DES AUTRES
YUNI
STRANGE WAY OF LIFE
ROTER HIMMEL
Nieuw: ZOMERVACHT (voorpremière NFF)
INSIDE AUT
LUKA
LE MÉPRIS
OPPENHEIMER
Nieuw: ONDER DE BLOTE HEMEL
IRGENDWANN WERDEN WIR UNS ALLES ERZÄHLEN
Nieuw: SWEET DREAMS (voorpremière NFF)
SUR LES CHEMINS NOIR
Nieuw: IL COLIBRÌ
Nieuw: TOEN WE VAN DE DUITSERS VERLOREN
JEANNE DU BARRY
Nieuw: GOLDA

16 programmaHet programma van deze dag is nog niet bekend

 

FILMWEEK

 

Uiterlijk maandagavond 18:00 uur wordt op onze website het complete programma voor de nieuwe filmweek bekendgemaakt. Een filmweek loopt steeds van donderdag t/m woensdag. Het actuele weekoverzicht ligt bovendien als papieren flyer in de hal van onze filmfoyer.

 

 

ONTVANG HET WEEKOVERZICHT

 

Ook bieden we iedereen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor het weekoverzicht met het complete overzicht van de data en tijdstippen. Aanmelden kan door hier te klikken.

 

 

PROGRAMMERING BIJZONDERE EVENEMENTEN

 

We kunnen bijzondere evenementen, zoals de pop-up-cinema in de Grote Kerk, het Fantastisch Kinderfestival of deelname aan het IDFA-festival, gelukkig wél eerder vastleggen. Ook als we specifieke filmtitels eerder kunnen vastleggen zullen we deze zo spoedig mogelijk op de website plaatsen en de kaartverkoop direct beginnen. 

 

 

VRIENDENVOORDEEL & PROGRAMMABLAD

 

Het papieren (basis)programmablad blijven we toesturen aan onze Vrienden. Hierin blikken we vooruit op de filmtitels die we de komende periode zeker zullen vertonen en houden we filmliefhebbers op de hoogte van (Vrienden)acties en nieuws. Vrienden kunnen met korting onze filmvoorstellingen bezoeken en steunen daarmee ook de onafhankelijke filmcultuur in Zwolle.

 

 

is homepage