Picl
te zien op PICL: De Beentjes van Sint-Hildegard
te zien op PICL: Made in Italy
te zien op PICL: Buiten Is Het Feest
te zien op PICL: Corpus Christi
te zien op PICL: Babyteeth
te zien op PICL: Hope
te zien op PICL: De Vogelwachter
te zien op PICL: The Mole Agent
te zien op PICL: The Personal History of David Copperfield
te zien op PICL: Police
te zien op PICL: Rifkin's Festival
te zien op PICL: The Singing Club
te zien op PICL: The Burnt Orange Heresy
te zien op PICL: Pari

16 programmaMEDIO 2016 IS Filmtheater Fraterhuis overGEGAAN op een weekprogrammering.

 

WEKELIJKS PROGRAMMEREN

 

De reden hiervoor is dat het lastiger is geworden om (actuele) films voor een langere termijn vast te kunnen leggen. Bioscopen en de grotere filmtheaters met een dagelijkse programmering zijn ons hier inmiddels in voorgegaan. We kunnen dankzij de weekprogrammering wél actueler programmeren, meer premières aanbieden en films die uitverkocht zijn langer in Zwolle houden. 

 

 

FILMWEEK

 

Uiterlijk maandagavond wordt op onze website het complete programma voor de nieuwe filmweek bekendgemaakt. Een filmweek loopt steeds van donderdag t/m woensdag. Het actuele weekoverzicht ligt bovendien als papieren flyer in de hal van onze filmfoyer.

 

 

ONTVANG HET WEEKOVERZICHT

 

Ook bieden we iedereen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor het weekoverzicht met het complete overzicht van de data en tijdstippen. Aanmelden kan door hier te klikken.

 

 

PROGRAMMERING BIJZONDERE EVENEMENTEN

 

We kunnen bijzondere evenementen, zoals de pop-up-cinema in de Grote Kerk, het Fantastisch Kinderfestival of deelname aan het IDFA-festival, gelukkig wél eerder vastleggen. Ook als we specifieke filmtitels eerder kunnen vastleggen zullen we deze zo spoedig mogelijk op de website plaatsen en de kaartverkoop direct beginnen. 

 

 

VRIENDENVOORDEEL & PROGRAMMABLAD

 

Het papieren (basis)programmablad blijven we toesturen aan onze Vrienden. Hierin blikken we vooruit op de filmtitels die we de komende periode zeker zullen vertonen en houden we filmliefhebbers op de hoogte van (Vrienden)acties en nieuws. Vrienden kunnen met korting onze filmvoorstellingen bezoeken en steunen daarmee ook de onafhankelijke filmcultuur in Zwolle.

 

 

is homepage