Afdrukken
Categorie: Nieuws
Hits: 4978

OPLEIDING NIEUWE COLLEGA'S (KASSA & PROJECTIE)

 

Wil jij je aansluiten bij ons team van ruim 130 Fraterhuiscollega’s? Grijp dan nu je kans om vrijwillig kassamedewerker of projecteur te worden! 

 
Wat ga je doen?
De taken van een kassamedewerker of projecteur zijn zeer divers. We geven graag enkele voorbeelden van je werkzaamheden.

Als kassamedewerker…

… werk je samen met de projecteurs van dienst.

… verkoop je filmkaarten, Vriendenpassen, cadeaubonnen etc.

… ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de filmfoyer.

… beantwoord je vragen van bezoekers.

… draai je twee keer per maand een dienst.


Als projecteur…

… werk je tijdens je dienst in een team met collega-projecteurs.

… scan je kaartjes.

… zet je films klaar en start en stop je ze.

… beantwoord je vragen van bezoekers.

… draai je twee keer per maand een dienst.


Waarom zou je onze nieuwe collega worden ?


Goed om te weten 

 

Meer weten of je direct aanmelden?

Voor meer informatie stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je kunt daar ook direct een inschrijfformulier opvragen. 

 

Hoe gaat het verder?

Na ontvangst van je inschrijfformulier ontvang je een eerste reactie van ons. Als we een mogelijke match zien, nodigen we je uit voor een wederzijds kennismakingsgesprek. Hierbij krijg je vanzelfsprekend een persoonlijke rondleiding achter de schermen. We bespreken dan ook de (on)mogelijkheden voor de opleiding: een persoonlijk traject waarbij een vaste opleider je wegwijs maakt in het Fraterhuis en in alle taken.

 

De eerste fase van de opleiding is veelal doordeweeks en overdag. Vervolgens ga je als aspirant aan de slag bij de filmvoorstellingen, waarbij je meedraait met je andere collega’s. Tijdens je aspirantenperiode vragen we je om elke week een dienst te draaien, daarna in elk geval tweemaal per maand op een vast moment.

 

Je opleiding wordt afhankelijk van de omstandigheden na ongeveer een halfjaar afgesloten met een examenmoment. Daarna hopen we dat je heel lang onze collega blijft!