Picl
 

Todos Lo Saben

Psychologische thriller waarin een vrouw terugkeert naar Spanje voor het huwelijk van haar zus waarna haar dochter plotseling verdwijnt.

Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen voor het huwelijk van haar zus vanuit de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, vrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Maar het feest wordt ruw verstoord door de verdwijning van Laura's dochter. Het leven van de familie wordt hierdoor volledig op z’n kop gezet. In hun zoektocht naar Laura’s dochter komen vragen, antwoorden en verborgen familiegeheimen boven drijven... 'Todos Lo Saben' is de nieuwe film van de Iraanse en Oscarwinnende regisseur Asghar Farhadi ('The Salesman', 'A Separation'), waarin hij opnieuw een verborgen familieverleden blootlegt. De film was dit jaar de openingsfilm van het festival in Cannes.

In het kader van zijn nieuwe film Todos Lo Saben vertoont Picl drie films van Asghar Farhadi. Hij is de eerste Iraanse regisseur die meerdere Oscar-nominaties ontving en was officieel jurylid tijdens het 62ste Berlin International Film Festival. Zijn film A Separation won de Oscar voor Beste Niet-Engelstalige Film. Kijk hiervoor op onze Picl-pagina.
 
   
 
 
 
Regie:
Asghar Farhadi

Lengte:
132 minuten

Acteurs:
Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín, Bárbara Lennie e.a.

Jaar:
2018

 
Toegangsprijs